Veramin Quality

ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΗ ΛΙΠΑΝΣΗ

ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΚ – Διάλυμα λιπάσματος NK 3.30 χαμηλής περιεκτικότητας σε χλώριο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το VERAMIN Quality ενδείκνυται για όλες τις απαιτητικές σε κάλιο καλλιέργειες ή όπου υπάρχει έλλειψη αυτού του στοιχείου. Επιταχύνει τη σύνθεση των σακχάρων και των αμύλων, αυξάνοντας την περιεκτικότητα των καρπών. Ειδικότερα το κάλιο επηρεάζει όλες τις κυτταρικές δραστηριότητες που συνδέονται με την υδατική ισορροπία, αυξάνει το μέγεθος και βελτιώνει το χρώμα των φρούτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης.

Η νέα σύνθεση λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε Κάλιο και της ιδιαιτερότητας VERAMIN αυξάνει την αντοχή των φυτών στις δυσμενείς κλιματικές συνθήκες όπως η ξηρασία και ο παγετός. Επιδρά θετικά σε όλες τις κύριες λειτουργίες του φυτού, όπως η φωτοσύνθεση, η αναπνοή και η μετατόπιση των υδατανθράκων. Χρησιμοποιείται κυρίως στα τελικά στάδια των καλλιεργειών, όπως η ωρίμανση των καρπών ή της ξυλοποίησης των ιστών.

ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κηπευτικά (ντομάτα, πατάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, κολοκύθι, πεπόνι, κ.λπ.).

150-200 ml/100 lt νερού

Από το δέσιμο του καρπού μέχρι πριν την ωρίμανση

Πατάτα, κρεμμύδι 200-250 ml/100 lt νερού

Από την αρχή της ανάπτυξης μέχρι την ωρίμανση

Φρούτα 200-250 ml/100 lt νερού

Από την ανάπτυξη μέχρι πριν τον χρωματισμό

Εσπεριδοειδή 300-400 ml/100 lt νερού

Από την ανάπτυξη του καρπού

Μηλιά, Αχλαδιά 200-300 ml/100 lt νερού

Από το δέσιμο του καρπού μέχρι το τέλος της ανάπτυξης/πριν τον χρωματισμό

Ροδακινιά, Βερικοκιά, 250-350 ml/100 lt νερού

Από το δέσιμο του καρπού μέχρι πριν τον χρωματισμό

Κερασιά, δαμασκηνιά 200-300 ml/100 lt νερού

Από την σκλήρυνση του καρπού μέχρι τον χρωματισμό

Αμπέλι 200-300 ml/100 lt νερού

Από ρώγα σε μέγεθος κόκκου πιπεριού μέχρι τον χρωματισμό

Ακτινίδια 200-300 ml/100 lt νερού

Από το δέσιμο του καρπού μέχρι το τέλος της ανάπτυξης

Ελαιόδεντρο 350-400 ml/100 lt νερού

Από την σκλήρυνση του καρπού μέχρι πριν τον χρωματισμό

Φράουλες, μικρά φρούτα 200-250 ml/100 lt νερού

Από το δέσιμο του καρπού μέχρι πριν τον χρωματισμό

Φυτώρια φρούτων 200-300 ml/100 lt νερού

Πριν από την χειμερινή περίοδο- στάδιο ξυλοποίησης

Διακοσμητικά 200-300 ml/100 lt νερού

Καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου σε περίπτωση ελλείψεων

Ζαχαρότευτλο 0,3-0,5 λίτρα/1000 τμ

Με την ευκαιρία των παρεμβάσεων κατά της κερκοσπορίωσης

Εφαρμογή στο φύλλωμα σε κανονικές ποσότητες.

.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ: Συμβατό με τα συνήθη προϊόντα που χρησιμοποιούνται στη γεωργία. Συνιστάται να μην το χρησιμοποιήσετε με ορυκτέλαια ή σε μείγμα με προϊόντα αλκαλικής αντίδρασης.

ΣΥΝΘΕΣΗ (% Β/ Β)

Άζωτο (N) σύνολο

Εκ του οποίου Ουρικό (N) Άζωτο

3%

3%

Οξείδιο του καλίου (K2O) διαλυτό στο νερό (B.T.C.) 30%

Πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση αναγνωρισμένης ανάγκης. Μην υπερβαίνετε την κατάλληλη δόση

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:Φιάλη 1 l και μπιτόνι 5 l