Τεχνική υποστήριξη για διαφυλλική λίπανση

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το QUICK A3 είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα που εκτελεί τρεις σημαντικές λειτουργίες κατά την εφαρμογή των διαφυλλικών λιπασμάτων: προσκόλληση – αντιαφριστικό – μέσο οξίνισης.

Το QUICK Α3 χάρη στην τριπλή δράση του λόγω της ειδικής συνθέσεως επιτρέπει την επίλυση τριών προβλημάτων που εμφανίζονται στην πρακτική των διαφυλλικών θεραπειών.

Μέσο προσκόλλησης: ευνοεί την καλύτερη προσκόλληση του λιπάσματος στα φύλλα.

Αντιαφριστικό: αποτρέπει την δημιουργία προβλημάτων από ιδιαίτερα αφρώδη λιπάσματα κατά την ανάμιξη τους.

Μέσο οξίνισης: κατεβάζοντας το ph του διαλύματος που θα εφαρμοστεί στα φύλλα, ευνοεί την πρόσληψη των λιπασμάτων από τα στομάτια των φύλλων.

-Τα σημεία υπεροχής αυτού του προϊόντος είναι η απλότητα και η ευκολία χρήσης

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Σημείωση: Εφαρμόστε τα λιπάσματα μέσω άρδευσης σε συγκεντρώσεις των διαλυμάτων 1-2 ml/λίτρο (/κυβικό μέτρο) σε σωλήνα ή συστήματα στάγδην άρδευσης. Υποδιαιρέστε στο πρόγραμμα της λιπαντικής άρδευσης τις ποσότητες που συνιστώνται εντός της προκαθορισμένης περιόδου

(*) Δοσολογία για μεμονωμένη υδρολίπανση

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Κηπευτικά φύλλων και καρπών 50-100 ml

/100 lt νερού

Εσπεριδοειδή

80-100 ml

/1000 τμ

Οπωροφόρα (Γιγαρτόκαρπα, Πυρηνόκαρπα, ακτινίδια, κλπ.)

80-100 ml

/100 lt νερού

Αμπέλι

60- 80 ml

/100 lt νερού

Ελαιόδεντρο

80-100 ml

/100 lt νερού

Βιομηχανικές καλλιέργειες και ποώδη, (θεραπείες και διαφυλλική λίπανση)

40- 50 ml

/1000 τμ

Σε συνδυασμό με καθολικά ζιζανιοκτόνα (βλ Gliphosate) 200-300 ml

/1000 τμ

Φυτώρια οπωροφόρων και διακοσμητικών

80-100 ml

/100 lt νερού

Διακοσμητικά

50-80 ml

/100 lt νερού

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Συνδυάστε, στο βαρέλι του ψεκαστήρα για τα φυτοφάρμακα και τη διαφυλλική λίπανση, πριν από τα άλλα προϊόντα, ειδικά στην περίπτωση της χρήσης ως μέσο οξίνισης. Θέλοντας να χρησιμοποιήσετε το σκεύασμα απλώς ως αντιαφριστικό μπορείτε να το προσθέσετε στο τέλος ή ακόμα και κατά την παρασκευή για να εξαλείψετε τον ενδεχόμενο αφρό.

Η χρήση του Quick A3 σαν μέσο οξίνισης είναι απαραίτητη για επεμβάσεις που βασίζονται σε Bacillus thuringiensis ή ζιζανιοκτόνα με βάση Gliphosate και ούτως ή άλλως σε συνδυασμό με αντιπαρασιτικά σκευάσματα και που απαιτούν αύξηση της οξύτητας. Η χρήση των Quick Α3 είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις χρήσης διαφυλλικών σκευασμάτων που περιέχουν φωσφόρο σε σκληρά νερά και πλούσια σε ανθρακικά άλατα του ασβεστίου και του μαγνησίου.

Το Quick A3 είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε συνδυασμό με Slilit Μ 30 και Metab με την ευκαιρία προγραμμάτων ελέγχου ορισμένων εντόμων.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ :